Dijamantna dermoabrazija

dermoabrazija

Mikrodermoabrazija je postupak kojim se s aparatom pomoću sterilnih kristala uklanja gornji sloj kože. Time se potiče njeno intenzivno obnavljanje, podiže imunitet kože i njezin kapacitet za vlagu. Dermoabrazijom se tretiraju ožiljci (od akni, povreda i operacija), bore i koža oštećena suncem i solarijem (jako gruba, izborana i zadebljana koža). U kombinaciji sa vrhunskim preparatima njemačke kozmetičke kuće Babor ima I izraziti anti-age efekt.

Prosječno je potrebno oko 6 tretmana, 1x tjedno.

Dijamantna dermoabrazija je nova metoda koja umjesto kristala koristi prave dijamante.

Vrlo je precizna i potpuno bezopasna i za osjetljivu kožu, zbog čega se i holivudske zvijezde bore protiv starenja upravo ovom metodom!

Popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlakana, a istovremeno se poboljšava i tonus mišića lica. Nakon terapije koža je čvršća, a bore su manje primjetne.

Dijamantna mikrodermoabrazija predstavlja jednostavan i brzi put do zdravije i mlađe kože kako za žene tako i za muškarce svih dobnih skupina.

Terapija osigurava temeljito odstranjivanje površnih slojeva kože bez neželjenih učinaka.

Sam tretman dovodi do stimulacije kolagenih vlakana i pospješuje rast novih stanica u bazalnim (dubljim) slojevima dermisa.

Rezultat je svježa, sjajna i glatka koža, poboljšanog tonusa, a bore su manje primjetne

 

Dermaroller

dermaroller-main

Dermaroller je revolucionarni uređaj koji ima nevjerojatnu sposobnost da prirodno stimulira proizvodnju kolagena i elastina u koži bez štetnih posljedica.

Mikroiglična terapija medicinskim aparatom za učinkovito uklanjanje ožiljaka od akni, hiperpigmentacije bora, strija…

Hollywoodske zvijezde više ne mogu beztretmanima dermarollerom jer na prirodan način potiče proizvodnju kolagena u koži a rezultati su vrlo slični onima koje dobiju estetskom kirurgijom, ali s bitnom razlikom- nema nikakvih neželjenih posljedica, kao ni postoperativnog oporavka.

DTS 1.5mm, nakon 1 tjedna

derma1

Kliničke slike – ožiljci od akni 1.5mm, nakon 3 tjedna

derma2

Uklanjanje finih bora (CCD mikrokamera)

derma3

Uklanjanje keloida ( nakon drugog tretmana )

derma4