Finska sauna do 45min+ 60 min. medicinske masaže za 2 osobe AKCIJA 430 kn

babor-kozmetika-1200x400-10finska-sauna-wel-fun-gerade-206x206x204-5-osoba-slika-102625027

Sauna je najbolja metoda za opuštanje tijela i uma koja datira stoljećima unatrag, a prednjači pred svim drugim metodama detoksikacije tijela. Osim što aktiviraju kožu za izlučivanje štetnih tvari iz organizma, saune odlično umiruju te pomažu dovesti naš organizam u ravnotežu.
Ništa ne govori “Finska” više nego Finska sauna po kojoj je ova zemlja postala popularna tek zadnjeg stoljeća, dok se sauna ondje prakticirala više od tisućljeća. Ne samo zbog hladnog vremena, Finci preferiraju saune i zbog njihovog blagotvornog djelovanja na smanjenje stresa i čišćenje organizma od toksina.Sauna je najbolja metoda za opuštanje tijela i uma koja datira stoljećima unatrag, a prednjači pred svim drugim metodama detoksikacije tijela. Osim što aktiviraju kožu za izlučivanje štetnih tvari iz organizma, saune odlično umiruju te pomažu dovesti naš organizam u ravnotežu.
Dobrobiti finske saune za tijelo i um
Snažno detoksikacijsko djelovanje – sauna potiče znojenje te stimulira kožu na izlučivanje štetnih tvari iz organizma koji se nakupljaju iz hrane, kozmetike i zagađenja u okolišu.
Anti-stress djelovanje na um – saune također umiruju osobe koje su svakodnevno izložene stresnom okruženju jer potiču organizam da prvo opusti napetost u tijelu, potakne probavu i zatim se zaliječi.
Uravnotežuje hormone – zbog smanjenja hormona stresa (kortizola), finska sauna osigurava ravnotežu svih ostalih hormona te potiče nadbubrežne žlijezde da izlučuju aldosteron koji je zaslužan za regulaciju elektrolita.
Pomažu kod bolova u mišićima – saune su posebice preporučljive za osobe koje se profesionalno bave sportom jer opuštaju mišiće i pomažu pri bržem oporavku od ozljeda te istegnuća.
Smanjuje obolijevanja od gripe i prehlade – istraživanja pokazuju da redoviti odlasci u saunu smanjuju podložnost prehladama i gripama za čak 30%.
Poboljšavaju cirkulaciju te izgled kože – zbog poboljšane cirkulacije i koža će izgledati bolje jer će svaka stanica u tijelu dobiti potrebne hranjive tvari i kisik.